A minor setback
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Peter en Marlies
09 December 2013 | Suriname, Paramaribo
We hebben vorige week zondag de gehele dag gepoetst en hadden voor afgelopen donderdag een techneut besteld. Vrijdag hadden we een afspraak bij de plaatselijke keukenboer.
Op donderdag naar het huis, waar die dag een flinke onweersbui was geweest. Deze bui heeft ons laten inzien dat er meer lekte, dan was voorzien. We hebben iemand laten kijken en die gaf aan dat er ook een onveilige situatie kon ontstaan en toen was het voor ons over.
We waren beiden niet in een beste bui en hebben met de verhuurder gemaild (zit in Amerika) dat we afzagen van het huis, contract of niet.
Hij probeert er nog wat financieel aan over te houden en praat dan over een vergoeding van maand salaris (Surinaamse standaard). aangegeven dat de teleurstelling bij ons zo diep zit, dat een betaling van welk bedrag dan ook ons niet zinvol lijkt. We gaan zien.
Zaterdag en zondag overal gelezen en op internet gekeken en een bevriende relatie van Lindsay opnieuw ingeschakeld. Vandaag wat objecten bekeken, te duur, nog duurder, maar wel mooi. Uiteindelijk naar een huis gaan kijken op ons niveau. Onze beurs is al aardig opgerekt. Toevallig in een buurt waar we vorige week waren. Toen waren we bij De Weg Naar Zee, waarbij je aan de kust komt. We zijn mogelijk 15 minuten van ons werk, maar op werkdagen moet zich dat nog uitwijzen. Niet te ver van de stad maar wel in het groen. Tussen de gewone mensen aan een zandpaadje. We moeten gaan kijken de komende dagen of dit een deal wordt, dus voorlopig geen foto's en geen adresuitwisseling tot de deal rond is en wij er zitten.
Kelly maak je niet ongerust, we hebben altijd wel ergens tweehangmatten voor jou en Charlotte als jullie komen. Of bij os of bij Lindsay of gewoon in het bos, voor het echte jungle gevoel.
De vleermuizen lusten jullie rauw!
Hier bij Lindsay in huis is het een drukke periode i.v.m. de afsluiting van alle opdrachten in december. Foto en film shoots tot laat in de avond en in de weekenden, maar binnenkort gaat iedereen in de kerstmismodus.
We zullen ons daaraan ook overgeven, hetgeen wat moeite zal kosten.
Sluit ik dit bericht met een dank aan een groot mens: Nelson Mandela, bedankt. Yes you hav done your part. Mr. Obama try if you CAN!
09 December 2013 - 09:40
Joke En Johan :
Jammer dat dit huis niets is geworden. Zou mooi zijn als jullie dit jaar, voor de kerst, nog in je "eigen" huis zouden kunnen en dan ook nog dicht bij de kust.
Wordt daar ook sinterklaas gevierd??
Fijne kerst en jaarwisseling gewenst alvast.